SINT-PIETERS-LEEUW - Hoebelbike met een nacht- en dagtocht

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Hoebelbike met een nacht- en dagtocht

Editiepajot_leeuw_hoebelbike
Ingezonden foto
 

Deelnemers rijden door 2 café’s
De 18de editie van Hoebelbike staat voor de deur en net zoals elk voorgaand jaar is het de bedoeling om er opnieuw een top sportief treffen van te maken. Op sportief vlak breiden ze op vrijdag 8 augustus de avond en nachttocht uit met keuze uit 2 afstanden namelijk 30km en 40km. De dagtochten op zondag 10 augustus bieden ook afstanden voor elk wat wils namelijk: 30km 40km 55km 70km 85km

De organisatoren zijn het de traditie stilaan ook verplicht om het extrasportieve mee in het daglicht te stellen en zo ook dit jaar. Buiten de stilaan befaamde doortocht door café De linde, het “huzaren”parkoers op de eigendommen van Inter Arbo is er een bijkomende doortocht door café Cheers in Lennik. Ook gaan ze volgend jaar zich wagen aan livestream uitzendingen vanop het parkoers. Op een paar spectaculaire plaatsen zullen camera’s staan die beelden rechtstreeks naar de Baljuw hoeve sturen waar deze door de achterblijvers, de vroege aangelanden e.a. toeschouwers kunnen bekeken worden op de tv schermen aldaar aanwezig.
Verder gaan ze ook het “bike”bier lanceren. Dit bier wordt door een plaatselijke brouwer gebrouwd en werd reeds door het voltallige bestuur goedgekeurd! Verder info is natuurlijk te vinden op onze website www.hoebelbike.be. Daarop kan men ook inschrijven.
Alles gaat door in de Baljuwhoeve, Nederstraat, 55 in 1602 Vlezenbeek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief