GrootLeeuws Zomerfeest in RUISBROEK

C21

GrootLeeuws Zomerfeest in RUISBROEK

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 16 augustus gaat het GrootLeeuws Zomerfeest door in ‘Ons Huis’ te Ruisbroek. Het feest gaat door in diverse feesttenten en in Zaal Ons Huis. Op het programma staat een grote barbecue á volonté van 14 uur tot 20 uur en er zijn optredens van Luc Jones, Zanger Bart uit Lennik, Het Leeuwse orkest Octopus, Lana Vega, Miss Belgium Coast Shana Sonck en DJ Bavo.

De presentatie gebeurt door een actieve, jeugdige jonge dame uit de streek Benedicte Hamelrijk, die tevens finaliste is voor Miss Exclusive 2015. Dit evenement vindt plaats ten voordele van de biljartverenigingen in Ruisbroek. Deze beslissing werd genomen nadat 'Biljartploeg Ons Huis' kampioen werd in tweede divisie.

Een kaart kost 15 euro en is te koop in de verkooppunten cafe de zuunbeek, Ons Huis, Frituur Willy te Ruisbroek aan het station, bij Bart en Theo Cops, bij Eddy Donvil of aan de kassa zelf.

Met uw ingangskaart hebt u niet alleen recht tot de toegang van het GrootLeeuws Zomerfeest maar ook tot de tweede editie van het GrootLeeuws Schlagerfestival op 25 oktober. Dit festival heeft plaats in een grote feesttent in de Fabriekstraat 9 te Ruisbroek. U koopt een kaart voor het GrootLeeuws Zomerfeest en krijgt er meteen één gratis bij voor het GrootLeeuws schlagerfestival. Een evenement met toppers als Lindsay, Elke Taelman, Lana Vega en zangers uit de streek Benny Michiels, Luc Jones en Gwendolina.

Bart Anneessens Cops: “We zijn reeds zeer tevreden want we hebben al meer dan 250 tickets verkocht. GrootLeeuw laten leven en swingen is ons eerste en enige doel.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief