SINT-PIETERS-LEEUW - Startactiviteit KLJ Vlezenbeek

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Startactiviteit KLJ Vlezenbeek

Naamlooskopie
EP

Zin in een spetterende zondagnamiddag? Niet twijfelen! Kom dan gewoon op zondag 28 september eens langs op de startactiviteit van KLJ Vlezenbeek. Je kan dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes komen ontdekken hoe tof KLJ is. Vanaf 13u30 worden jullie verwacht aan de pastorietuin, Dorp 43 in Vlezenbeek. De leiding staat alvast paraat om er een leuke namiddag van te maken!

Om 13u30 krijgen zowel de meisjes als de jongens de kans om zich in te schrijven voor het komende KLJ-jaar. Wie liever eerst eens een namiddagje meespeelt, kan zich ook na de activiteit om 17u nog inschrijven. Ook nodigen ze alle ouders vanaf 17u uit om de kampfoto’s te bekijken.
Waarom naar de KLJ komen? Lid worden van KLJ Vlezenbeek betekent namelijk het volgende: behoren tot een toffe bende, leuke spelletjes spelen, sportief zijn, vrije tijd zinvol doorbrengen, … Het hele werkjaar door organiseren zij een heleboel activiteiten zoals bos- en pleinspelen, allerlei (fiets)tochten, een 2- of 3-daagse, sport, quiz, gezellig samenzijn en vooral: plezier maken en een hechte groep vormen. Het jaarlijkse hoogtepunt is natuurlijk het kamp dat telkens doorgaat van 21 tot 31 juli.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief