SINT-PIETERS-LEEUW - BELL TOURS blijft het verder doen

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - BELL TOURS blijft het verder doen

Editiepajot_bart_devill___bell_tours
foto Bart Devillé
 

Onlangs ontstond er enige onrust in de regio omdat de Schotse busmaatschappij ‘Megabus.com’, een maatschappij die inspeelt op de toenemende populariteit van budgetvriendelijke busreizen, een nieuwe uitvalsbasis vond in het depot van Bell Tours aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw.

De bussen van Megabus.com vonden hier niet alleen een uitvalsbasis, ze worden hier ook geparkeerd en onderhouden. De bussen zelf vertrekken vanuit het Centraal Station in Brussel. En de nieuwe vestiging zal toch twintig nieuwe banen opleveren.
 
Hier en daar hoorde je al dat Bell Tours werd overgenomen of zelfs een andere firma opslorpte. Duidelijk, Bell Tours is dus zeker niet overgenomen of heeft ook zelf geen overname gedaan. Het is inderdaad zo, Bell Tours stelt op haar site in Sint-Pieters-Leeuw kantoren en depot ter beschikking van Megabus en zal ook instaan voor het onderhoud van hun autocarvloot.
 
Beide bedrijven behouden afzonderlijk hun eigen exploitatie, aanbod en marktpositionering. Bell Tours blijft dus dè partner in Pajottenland en Zennevallei met een ruim aanbod aan daguitstappen, meerdaagse reizen en trips naar evenementen. Samen met het comfort en de kwaliteit van de autocars blijft ook het aanbod onveranderd.
 
Bell Tours blijft trouwens ook een heus familiebedrijf dat gerund wordt door de 2de en 3de generatie. En de 4de generatie speelt ook al met een tractor! Bell Tours doet het vandaag met 11 bussen en er komt weldra eentje bij. “Trouwens, wij opteren en tekenen voor Van Hool, dus Belgische bussen. Deze kennen we door en door en kunnen dan ook de beste service leveren."
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief