SINT-PIETERS-LEEUW - Lidl breidt uit: goed voor drie extra jobs

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Lidl breidt uit: goed voor drie extra jobs

Lidl
EP

Supermarktketen Lidl heeft haar winkel op de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw opgepoetst: het assortiment afgebakken broodjes en patisserie breidde uit en het vervallen tankstation maakte plaats voor bijkomende parkeerplaatsen. Er gaan ook drie nieuwe medewerkers aan de slag. Maandag 27 oktober heropent de vestiging.

De smart discounter breidde haar bestaande winkel uit. “Dat is als klant vooral merkbaar aan de afdeling afgebakken brood en patisserie. Die is opvallend groter”, vertelt woordvoerder Pieterjan Rynwalt, “maar ook onze groenten- en fruitafdeling en het verse vlees liggen ruimer in de winkel. We trekken nog meer de kaart van een uitgebreid groenten-, fruit- vlees- en visassortiment. Dat is sinds een aantal jaar de troef van Lidl en die willen we nog meer benadrukken in Sint-Pieters-Leeuw”, klinkt het nog.
Ook de parking breidde uit. Rynwalt: “We stelden vast dat er op zaterdag toch nog heus wat extra parkeerplaatsen bij mochten. Bovendien stond er nog een oud tankstation aan ons terrein. Dat hebben we afgebroken en er parkeerplaatsen gezet, wat de steenweg een strakkere aanblik geeft en onze eigen zichtbaarheid vanaf de straatkant verhoogt.” 
Lidl rekent erop met de vernieuwingsoperatie toch heel wat extra klanten te kunnen aantrekken, wat zich vertaalt in extra werk. Net daarom nam de retailer alvast drie collega’s aan. Ook nieuw is de aanwezigheid van Buurtslager. De vernieuwde Lidl-winkel opent maandagochtend 27 oktober de deuren. Lidl heeft één vestiging in Sint-Pieters-Leeuw. Die is elke dag open 8.30 uur tot 20 uur, op zaterdag tot 19 uur. Zondag is de winkel gesloten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief