SINT-PIETERS-LEEUW - Vorming voor beginnende clubtrainers

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Vorming voor beginnende clubtrainers

Start_to_teach
Ingezonden foto

Op donderdag 4 december 2014 organiseert de sportdienst Sint-Pieters-Leeuw ism The Outsourcerer een vorming Start2Teach voor beginnende clubtrainers, clublesgevers in spé, ... De vorming zal plaatsvinden in sporthal AJ Braillard te Wandelingstraat 52, 1601 Ruisbroek van 19.30 tot 22.30 uur.. De deelname is gratis.

Het sportseizoen is begonnen en verschillende nieuwe trainers/lesgevers zijn gestart. Ervaren en gediplomeerde trainers liggen niet altijd onmiddellijk voor het grijpen. Daarom starten er elk jaar met veel goede moed juniors van de oudste jongerenafdeling, enkele sportieve ouders en personen met enige competitie-ervaring in een sportief verleden, aan een seizoen als trainer binnen de club.
Ze hebben vaak wel de sporttechnische ‘skills’ en kennis, maar weinig of geen ervaring met het lesgeven. Een trainersopleiding is vaak te tijd- of arbeidsintensief en dus organiseren ze een aangepaste vorming voor deze onervaren lesgevers.
Op een praktijkgerichte bijscholingsavond bieden ze in 3 uurtjes de basisbeginselen van het lesgeven aan. Naast heel wat nuttige ‘tips & tricks’, krijgt men ook een syllabus mee naar huis.
De vorming is sporttakoverschrijdend en uiteraard zijn ervaren/gediplomeerde trainers ook welkom. Iedereen kan bijleren.
Inschrijven: via de sportdienst, 02/334 21 63   - sportdienst@sint-pieters-leeuw.be 
Lesgever:Tom Harding, sportfunctionaris Lubbeek
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief