SINT-PIETERS-LEEUW - Zwemmarathon

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Zwemmarathon

Zwemmen_2012_p200
EP

Op vrijdag 21 november om 17 uur starten ze in Sint-Pieters-Leeuw  met de zwemmarathon, een jaarlijkse Leeuwse zwemtraditie. Dit jaar gaat de opbrengst integraal naar vzw ‘Smile to me’ uit Leeuw, een vereniging opgericht door twee mama’s die zich samen met een vijftigtal vrijwilligers inzetten voor kinderen met een zware fysieke en/of mentale beperking.

Deze kinderen zijn net als alle andere kinderen dol op feestjes en spelen, maar zelden is zo’n gebeurtenis ook afgestemd op hen. Daarom organiseert het team van ‘Smile to me!’ jaarlijks een dag boordevol aangepaste activiteiten voor hen.
Zij verwachten iedereen op vrijdag 21 november vanaf 17 uur tot zaterdag 22 november 17 uur in het zwembad Wildersportcomplex. Elke gezwommen kilometer wordt gesponsord door handelaars, bedrijven en particulieren. Wie niet kan komen zwemmen, maar toch het goede doel wil sponsoren, kan contact opnemen met de sportdienst. De cafetaria blijft 24 uren open en er is animatie voorzien.
Zaterdag 22 november om 18 uur worden de prijzen uitgereikt in de cafetaria van het Wildersportcomplex. De uitbater van de cafetaria geeft 1 gratis Ice Tea, t.w.v. 2 euro, voor al wie tussen 1 en 5 uur ‘s ochtends 20 lengtes of meer zwemt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief