SINT-PIETERS-LEEUW - Drie rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Drie rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken

Editiepajot_politie_sint-pieters-leeuw_p600
EP

De politie van Sint-Pieters-Leeuw hield op 14 november controle in de Wittouckstraat en op 15 november op de Bergensesteenweg. Tal van PV’s werden opgesteld en drie rijbewijzen werdern onmiddellijk ingetrokken. Controle op gordeldracht in Ruisbroek was goed voor 13 PV’s

In de G. Wittouckstraat werd een snelheidscontrole gehouden op 14 november tussen 19u30 en 21u30. 51 bestuurders reden te snel.
31 van deze bestuurders werden geïntercepteerd door motorrijders van de lokale verkeerspolitie en onmiddellijk aan een ademtest onderworpen. Drie bestuurders bleken onder invloed van alcohol (0.24, 0.41 en 0.67 mg/Lual). Eén rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken. Eén voertuig had een keuringsbewijs dat vervallen was sedert meer dan 11 maanden.
Op 15 november werden tussen middernacht en 2u30 41 voertuigen gecontroleerd op de Bergensesteenweg. 2 bestuurders leverden een positieve speekseltest af omdat ze onder invloed waren van drugs. Hun rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.
Donderdag 13 november werd in Ruisbroek een gerichte controle gedaan naar de gordeldracht. Niet minder dan 86 bestuurders werden aan een controle onderworpen en spijtig genoeg werden 13 bestuurders achter het stuur aangetroffen zonder drager te zijn van de veiligheidsgordel. Naast de gordel werden ook de boorddocumenten gecontroleerd, deze bleken allemaal in regel te zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief