SINT-PIETERS-LEEUW - Kriekenboomsage bij Brouwerij Lindemans

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kriekenboomsage bij Brouwerij Lindemans

Editiepajot_leeuw_krieken
EP

Brouwerijbezoek en voorstelling project Kriekenboomsage op zaterdag 22 november (10u tot 12u30) bij Brouwerij Lindemans, Lenniksebaan 1479, Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw).

Schaarbeekse krieken zijn een gegeerd ingrediënt bij brouwerij Lindemans uit Vlezenbeek. De uitbreiding van de brouwerij met extra opslag- en productieruimte werd in het landschap geïntegreerd met een nieuwe hoogstamboomgaard en aanplant van Schaarbeekse kriekelaars. Ook in Schaarbeek zelf wordt stevig bijgeplant door het project ‘Kriekenboomsage’ van GC De Kriekelaar.
Lindemans en vijf andere streekproducenten slaan de handen in elkaar en leveren ingrediënten voor een nieuw streekproduct: koekjes ‘Pajotse hartjes’. Elke producent neemt een concreet engagement en maakt ons Pajots landschap mooier en groener. Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei en een topbakker maken het recept voor zoete en hartige koekjes die ook smaken aan steenuilen, geelgorzen en andere Koesterburen.
Gratis brouwerijbezoek en proefsessie ‘Pajotse hartjes’, inschrijven via www.pajot-zenne.be/pajotsehartjes 
In samenwerking met coöperatie ‘Lekkers uit het Pajottenland’ met steun van Pajottenland+, Europa investeert in zijn platteland.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief