SINT-PIETERS-LEEUW - Zwemmarathon bracht 5.553, 15 euro op voor ‘Smile to me’

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Zwemmarathon bracht 5.553, 15 euro op voor ‘Smile to me’

Editiepajot_leeuw_zwemmarathon_2_foto_merckx
De zwemmers die het meeste kilometers aflegden. (Foto Felix Merckx
 
Editiepajot_leeuw_zwemmarathon_1__foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

n de Novembermaand worden alle activiteiten in het zwembad in gans Vlaanderen extra in de kijker gezet. In Sint-Pieters-Leeuw hebben we al meer dan 20 jaar de traditie 24 uren in het zwembad te duiken voor het goede doel. Dit jaar werd er gezwommen voor de vzw ‘Smile to me’. Zij kregen een cheque van 5.553 euro.

 De vzw ‘Smile to me’ uit Leeuw is een vereniging opgericht door twee mama’s die zich samen met een vijftigtal vrijwilligers inzetten voor kinderen met een zware fysieke en/of mentale beperking. Deze kinderen zijn net als alle andere kinderen dol op feestjes en spelen, maar zelden is zo’n gebeurtenis ook afgestemd op hen. Daarom organiseert het team van ‘Smile to me!’ jaarlijks een dag boordevol aangepaste activiteiten voor hen
Het ingezamelde geld zal gebruikt worden voor de organisatie van een onvergetelijke dag voor “anders kinderen” ( kinderen met een zwaar fysiek en / of mentale beperking) EN hun ouders. Een speciale dag met boordevol aangepaste activiteiten waar de kinderen, maar ook de ouders volop kunnen van genieten. 
In totaal ontvingen zij   een forfetair bedrag van 2.665 euro. De sponsoring per kilometer bedroeg 1,805 euro . In totaal werd er 1.553,150 km gezwommen. Het totaal ingezamelde bedrag bedroeg 5.553,150 €
De zwemmers met het meest gezwommen kilometers waren Elias Huygh 28,250 km; Sven Vincke met 32 km en Maarten Carremans (16 jaar) zwom 55 km.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2014
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief