SINT-PIETERS-LEEUW - Kerstcorrida en kerstdorp

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kerstcorrida en kerstdorp

Editiepajot_leeuw_lopen_4
Ingezonden foto

Het weekend van 26, 27 en 28 december 2014 wordt het centrum van Sint-Pieters-Leeuw helemaal ondergedompeld in de kerstsfeer met de 4de Leeuwse Kerstcorrida en de 2de editie van een kerstdorp aan de bibliotheek.

Op vrijdagavond 26 december vindt voor de vierde keer de loopwedstrijd ‘Leeuwse Kerstcorrida’ plaats met dit jaar een parcours door het Colomapark. Het evenement wordt georganiseerd door vzw Renkoekoek in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst, Chiro Snoopy en joggingclub Leeuwerik. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen zich inschrijven voor vijf euro per persoon. Bij de corrida voor volwassenen gaat het om een aflossingsteam van drie personen voor een afstand van twaalf kilometer.
KERSTDORP AAN BIBLIOTHEEK
Het is begin december en de kerstmarkten duiken weer overal op. Ook in Sint-Pieters-Leeuw kan jmen dit jaar voor de tweede keer een bezoek brengen aan een gezellig kerstdorp met een zestiental houten chalets. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 december kan men vanaf 17 tot 1 uur terecht op de parking voor en achter de hoofdbibliotheek. Op zondag 28 december ben je welkom van 11 tot 18 uur.
De Leeuwse handelsvereniging Rink Rond Leeuw en tal van erkende Leeuwse verenigingen en gespecialiseerde marktkramers zullen aan deze kersthappening deelnemen en leuke kerstartikelen, lekkere feesthapjes en verrassende kerstdrankjes verkopen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief