Weinig dronken chauffeurs in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Weinig dronken chauffeurs in SINT-PIETERS-LEEUW

Imgres-2

 De politie van Sint-Pieters-Leeuw wenst via de sociale media iedereen een fijn 2015. Meteen maakten ze ook de cijfers bekend van de alcoholcontrole van de afgelopen nacht. 

Van al onze medewerkers, de beste wensen voor het nieuwe jaar! Wij hopen een jaar in voorspoed, goede gezondheid en een veilige omgeving. Aan het laatste, zullen wij trachten ons steentje bij te dragen.

Wij houden ons er aan om de resultaten van de alcoholcontroles van afgelopen nacht mee te delen. Wij hebben, zoals aangekondigd, 2 statische controleposten opgezet. De eerste bevond zich voor middernacht aan de Q8, gelegen op de Paul Gilsonlaan in Ruisbroek. Een tweede werd ingesteld na middernacht op de Bergensesteenweg ter hoogte van de winkel JBC in  Sint-Pieters-Leeuw.
Onze diensten waren zeer tevreden dat de meeste mensen een BOB hadden gekozen. Jammer genoeg hebben wij ook 2 personen aangetroffen die net over de alcohollimiet zaten. Zij hadden een glas op maar dachten nog onder de alcohollimiet van 0.22 mg/l, beter gekend als 0.5 promille, te zitten.
Het is sneller prijs dan u soms zelf denkt. Beide werd een boete opgelegd van 170 euro en een administratieve inhouding van het rijbewijs voor 3 uur.

Uiteraard zijn wij bijzonder tevreden met deze resultaten. Alle andere gecontroleerde bestuurders werden beloond met een BOB sleutelhanger!!

Wensen jullie zelf ook nog zo een sleutelhanger te bemachtigen? Dat Kan!! Nog tot eind januari voeren wij alcoholcontroles uit in kader van de BOB campagne. Ga nuchter de weg op en wie weet komt u ergens ten velde een alcoholcontrole tegen. Even in het toestel blazen om te bewijzen dat u niet hebt gedronken en u zal beloond worden met de gegeerde sleutelhanger!

Wij hopen u in 2015 verder van dienst te kunnen blijven, in ons laatste jaar als Politiezone Sint-Pieters-Leeuw alvorens wij op 01/01/2016 opgaan in de gefusioneerde politiezone Zennevallei.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jan 2015
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief