SINT-PIETERS-LEEUW - Nieuw online inschrijvingssysteem voor BKO en speelpleinwerking

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Nieuw online inschrijvingssysteem voor BKO en speelpleinwerking

Bko_leeuw
EP

De jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw heeft voor de schoolvakanties van 2015 verschillende opvangmogelijkheden voorzien. De inschrijving voor Buitenschoolse kinderopvang tijdens de krokus-, paas-, herfst- en kerstvakantie, alsook de inschrijving voor speelpleinwerking zullen vanaf januari 2015 nog enkel mogelijk zijn via het nieuwe online inschrijvingssysteem met voorafbetaling.

"Sint-Pieters-Leeuw werkte reeds met een online inschrijvingssysteem, maar de technologie staat niet stil waardoor het programma aan vernieuwing toe was. Het nieuwe programma is uiterst gebruiksvriendelijk en heeft als doel een betere dienstverlening aan de burger te bieden. Alles verloopt online. Inschrijven, betalen, inschrijvingsbewijs afdrukken en de fiscale attesten raadplegen. We komen met dit nieuw systeem ook tegemoet aan de vraag van ouders om tijdens de speelpleinwerking opnieuw per dag te kunnen inschrijven en niet langer per volledige week." zo stellen schepen voor ICT, Lucien Wauters en schepen voor Jeugd en speelpleinwerking, Bart Keymolen. “We vragen aan alle ouders om met het nieuwe online inschrijvingssysteem te werken. Ouders die niet beschikken over een computer en/of internet kunnen steeds terecht in onze bibliotheek. Uiteraard kan je ook terecht op de jeugddienst tijdens de openingsuren of na afspraak.”
Inschrijven voor de Buitenschoolse Kinderopvang tijdens de krokusvakantie, met als thema ‘Flower Power’, kan vanaf 12/01/2015 via www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd .
Een account aanmaken kan al vanaf 05 januari. Een tip voor de geïnteresseerden: wacht niet tot 12 januari maar maak vooraf reeds een account aan op www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd . Op die manier kan je bij de start van de inschrijvingen meteen aan de slag. Met één (familie)login kan je alle kinderen van het gezin inschrijven voor alle activiteiten. Je hoeft enkel de gepaste dagen te kiezen, alle gegevens in te vullen en te betalen via een beveiligde site.
Wie meer informatie wenst, kan terecht op bko@sint-pieters-leeuw.be  of op 02 370 28 86.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief