SINT-PIETERS-LEEUW - Drankenservice Schoentjes krijgt opnieuw “Dag van de drankenhandelaar Award”

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Drankenservice Schoentjes krijgt opnieuw “Dag van de drankenhandelaar Award”

Editiepajot_sint-pieters-leeuw__opendeur_schoentjes_foto_1_elsie_de_greef
Foto archief Elsie Degreef
 

Op het Congres van de Federatie van Belgische Drankenhandelaars (FeBeD), die zo’n 700 professionele drankenhandelaars vertegenwoordigt, die dit jaar plaats vond in de Antwerp Expo, ontving drankenservice Schoentjes uit Sint-Pieters-Leeuw opnieuw de Award voor ‘Dag van de Drankenhandelaar’.

Voor de vierde keer werd er een Award uitgereikt aan een drankenhandelaar, die, ter gelegenheid van de “Dag van de Drankenhandelaar”, de beste/meest originele initiatieven/acties ondernomen heeft. Een jury van “Mistery Shoppers” heeft dan een rondgang gedaan bij de 150 deelnemende drankenhandelaars verspreidt over gans België. Tijdens het Congres in Antwerp Expo georganiseerd door FEBED werd deze AWARD uitgereikt aan enkele drankenhandelaars, waaronder ook Drankenservice SCHOENTJES uit Sint-Pieters-Leeuw.
Olivier Huygens: ” Het is nu reeds de 4e keer op rij dat we deze Award winnen. Steeds tijdens de “Dag van de Drankenhandelaar dat plaatsvindt het 4e weekend van november dingen we mee om deze Award binnen te halen. Dit jaar openden we onze deuren en konden onze klanten genieten van talrijke degustaties en promoties. Jaarlijks tijdens dit weekend staan overal in België de drankenhandelaars en hun klanten in de schijnwerpers”
Tijdens dit weekend onthalen heel wat zelfstandige drankenhandelaars u feestelijk. Ze nodigen iedereen uit om hun beroep te leren kennen en ze danken hun klanten voor hun vertrouwen en loyaliteit.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2015
Felix Merckx
Archief Elsie Degreef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief