HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - ON/OF STAGE project mondt uit in musical met, door en voor jongeren

C21

HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - ON/OF STAGE project mondt uit in musical met, door en voor jongeren

Editiepajot_leeuw_finalisten_foto_merckx
De hoofdromspelers. Foto Merckx
 

Het nieuwe artistieke project ON/OFF Stage - ontstaan vanuit zangvereniging Redoris met intergemeentelijke samenwerking tussen CC Coloma, jeugddienst Sint-Pieters-Leeuw, CC 't Vondel en jeugddienst Halle - heeft al een korte geschiedenis achter zich, maar kent nog een grote uitdaging.

'Samen met, door en voor jongeren een musical creëren' is niets minder dan de ambitie. Jongeren warm maken en betrekken bij alle facetten van een artistieke productie is de eerste doelstelling van dit project.
Half oktober werd er gestart met het 'OFF' -luik van dit project: het aanbieden van drie verschillende workshops. De thema's van de workshops zijn geïnspireerd op de verschillende aspecten van een artistieke productie: Media, Light & Sound en Styling. Na afloop van de workshops konden de jongeren vrijblijvend kiezen of ze verder willen meewerken aan de uitvoering - binnen hun gekozen thema workshop - achter de schermen van de musical. Ze kunnen zich dan engageren om in te stappen in de werkgroepen rond de bovenstaand thema's. Deze werkgroepen gaan door van februari tot en met mei.
Het 'ON' gedeelte van het project bestaat uit het creatie- en repetitieproces van een zelfgeschreven musical door zangvereniging Redoris. Er werden audities gepland op zaterdag 31 januari waar 39 jongeren aanwezig waren om een bijrol of hoofdrol te behoeden, of deel uit te maken van het ensemble. Wat een bijzonder rijke opkomst wasl
Geïnteresseerde kinderen (vanaf 7 jaar), jongeren en volwassenen voor kinderensemble, jongeren ensemble of koor mogen zich nog steeds melden. Dit kan tot en met 7 maart 2015.
Deze musical zal vertoont worden op 30 en 31 mei 2015 in CC 't Vondel. Tickets zullen te koop zijn vanaf maart.
#Kl@ver 4 is de naam
De musical #Kl@ver4 is een verhaal waarin we vier jongeren volgen in hun zoektocht naar geluk. Fleur, Esther, Oscar en Sam zijn net afgestudeerd aan de middelbare school en staan aan het begin van een nieuwe fase in hun jonge leven. Ze gaan elk hun eigen weg en doen er alles aan om hun hechte vriendschap in stand te houden. Maar kan vriendschap grote afstanden overbruggen? Kan je de toekomst vastleggen op papier? Heb je je geluk zelf in de hand? En bestaat er een oprechtere liefde dan de liefde voor chocolade?
Kom deze jongerenmusical ontdekken en geniet van een verhaal vol muziek, dans, vriendschap, liefde en een vleugje humor.
De hoofdrollen worden gespeeld door Nele Vansnick, Annelien Van Dorselaer, Thomas Van Riet en Joke De Kegel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief