N-VA SINT-PIETERS-LEEUW houdt een “open denkdag

C21

N-VA SINT-PIETERS-LEEUW houdt een “open denkdag

Editiepajot_leeuw_n_va
Ingezonden foto
 

De N-VA leden van Sint-Pieters-Leeuw werden enkele weken geleden aangeschreven. Zij, die wilden deelnemen aan een Open Denkdag in kasteel Coloma, waren van harte welkom Van 9u tot 16u werden er ideeën en suggesties uitgewisseld, gebaseerd op het verkiezingsprogramma van 2012 enerzijds en het bestuursakkoord en tussentijdse resultaten anderzijds. Boeiende debatten en gesprekken hebben geleid tot 16 concrete aanbevelingen.

De burgemeester, schepenen en raadsleden nemen dit mee als leidraad voor het verdere beleid.
Voorzitter Herwig Smeets : “Deze open dag voor onze leden was zeer geslaagd. Bij N-VA hebben de leden echte inspraak. Zij kunnen hun stem laten horen. Deze grondige en intensieve dag heeft twee grote meerwaarden opgeleverd”.
De leden werden uitvoerig geïnformeerd tijdens de gesprekken over het beleid dat lopende is.
De burgemeester en schepenen kregen aandachtspunten en beleidsopties vanuit de basis mee voor hun verdere werk. De moderatoren vanuit de afdelingen in Dilbeek en Halle waren ook een meerwaarde voor de debatten en de aanpak.

Als slot had de afdeling Sander Loones uitgenodigd. De kersverse Ondervoorzitter van de partij zorgde voor een boeiende slottoespraak

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief