SINT-PIETERTS - LEEUW - Spelers KV Brucom Sp knopen regenboogveters aan.

C21

SINT-PIETERTS - LEEUW - Spelers KV Brucom Sp knopen regenboogveters aan.

Brucom
EP

KV Brucom Sp zet zich samen met Voetbalfederatie Vlaanderen, KBVB & Football+ Foundation in om holebiseksualiteit in het voetbal bespreekbaar te maken. Samen met andere voetbalclubs geeft KV Brucom Sp tijdens de weekends 14-15 maart & 21-22 maart 2015 de aftrap van de regenboogcampagne.

Door wedstrijden met regenboogveters te spelen, engageert KV Brucom Sp zich om holebiseksualiteit in het voetbal bespreekbaar te maken. De spelers, trainers, vrijwilligers & supporters worden opgeroepen om de actie te ondersteunen door foto’s & filmpjes te posten met regenboogveters, regenboogtekeningen en regenboogvlaggen. De campagne zal via de sociale media gevoerd worden onder de overkoepelende hashtag #footballplus.
Naast de twee weekends waarin de jeugdspelers in actie zullen treden met regenboogveters, zal er op maandag 30 maart (19u-20u30) eveneens een workshop doorgaan op de club in samenwerking met de Football+ Foundation. Tijdens deze workshop rond voetbal en homoseksualiteit, en andere vormen van discriminatie, zijn alle trainers, vrijwilligers, ouders en andere geïnteresseerden van harte welkom.
KV Brucom Sp beantwoordt hiermee de oproep van de Football+ Foundation om te werken aan een holebivriendelijk klimaat in alle geledingen van het voetbal, zowel binnen de clubwerking als op de tribunes. Zo wordt voetbal een feest voor iedereen!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief