SINT-PIETERS-LEEUW - Voorbereiding speelpleinwerking

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Voorbereiding speelpleinwerking

Editiepajot_leeuw_speelplein
Ingezonden foto
 

Zonnig Leven werd overspoeld door animatorsoldaten, allemaal met één doel; slagen in de testen en de speelpleintroepen vervoegen. De animatoren werden in stijl ontvangen door de generaal en luitenant-generaal. Ze werden onderworpen aan een medische proef, kregen de soldatenpas aangeleerd, liepen dril, moesten het hindernissenparcours zien te overleven, zongen het volkslied uit volle borst mee, … Verder werd er uiteraard al gewerkt aan teambuilding, stonden er verschillende workshops en infosessies op het programma.

Iedereen slaagde met glans en de hoofdanimatoren staan nu al te popelen om er samen met hun animatoren weer kwalitatieve, knotsgekke, superplezante en megacoole speelpleinweken van de maken. Bart Keymolen, schepen voor jeugd, kwam een kijkje nemen: ‘Het enthousiasme en de motivatie druipt er af! Het engagement dat je hier ziet, zorgt dat ik ervoor komende zomer alweer het volste vertrouwen in heb.’
Wil jouw kind graag naar het speelplein komen? Deelnemen kan enkel mits online voorinschrijving via www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd . Wie niet over een computer beschikt kan terecht op de jeugddienst tijdens de openingsuren of na afspraak.
Inschrijven kan dit jaar opnieuw per dag. De tarieven bedragen 10€/dag voor kinderen gedomicilieerd in Sint-Pieters-Leeuw. Het tweede en volgende kind uit éénzelfde gezin dat gelijktijdig aanwezig is, betaalt 7,50€/dag. Wie school loopt in Sint-Pieters-Leeuw maar er niet gedomicilieerd is, betaalt 15€/dag.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief