SINT-PIETERS-LEEUW - Gemeentebestuur steunt Dance O’Mania

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Gemeentebestuur steunt Dance O’Mania

Editiepajot_leeuw_dance_o_mania
Foto Tinneke De Ridder
 

De Starkids van Dance O’Mania doorstonden met glans de selectie van Belgium’s Got Talent en konden met 4 volmondige ja’s van de jury doorstoten naar de liveshows.

Dance O’Mania stelt alles in het werk om zo veel mogelijk mensen warm te maken om tijdens de liveshow van 1 mei te stemmen voor de jonge Leeuwse dansers.
Ook het gemeentebestuur tracht de jonge talenten te steunen. Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw besliste een bus in te leggen naar de studio’s, zodat familie, vrienden, sympathisanten en andere Leeuwenaren de Starkids kunnen aanmoedigen” aldus schepen voor Sport, Jos Speeckaert.
Schepen voor Jeugd, Bart Keymolen: “We zijn heel trots op de prestatie van Dance O’Mania enerzijds, maar voelen evenveel trots en dankbaarheid voor de mateloze inzet van hun trainster, Kristel Bijns. We hebben dan ook niet lang getwijfeld om wat budget vrij te maken voor het inleggen van een bus naar de liveshow”.
De tickets voor de liveshow zijn inmiddels allemaal de deur uit! Hopelijk krijgen de Starkids op 1 mei van heel wat tv-kijkende Leeuwenaren een stem.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2015
Felix Merckx
Tinneke De Ridder
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief