SINT-PIETERS-LEEUW - Lego bouwdag

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Lego bouwdag

Editiepajot_leeuw_lego
Ingezonden foto
 

KWB Vlezenbeek organiseert op zaterdag 16 mei een lego bouwdag van 13 tot 17 uur In de parochiezaal van Vlezenbeek, Dorp 48 eenn lgo bouwdag. Tegenwoordig kent iedereen LEGO en iedereen heeft er al eens mee gespeeld. Niks nieuws onder de zon dus, maar KWB gaat een stapje verder.

De kleurrijke blokjes lenen zich uitstekend voor een leuke gezinsactiviteit. Met LEGO kan je prima op jezelf spelen, maar veel leuker is het om dit tezamen te doen. Daarom organiseren wij als KWB een gezinsactiviteit waar jong en oud plezier aan kan beleven.
Genoeg blokjes? We beschikken over zo’n 20.000 Lego blokjes (de inhoud van een monovolume wagen!), in alle vormen en kleuren waarmee jong en oud kan komen spelen.
DEELNAME IS VOLLEDIG GRATIS, let wel: Alle kinderen zijn welkom maar moeten vergezeld zijn door een begeleider (ouder, grootouder, ……)
Aan het bouwen is geen wedstrijd verbonden. Belangrijk is dat de fantasie van de kinderen gestimuleerd wordt en dat ze gewoon plezier beleven.
Om een idee te hebben van het aantal bouwers, graag je inschrijven tegen uiterlijk 11 mei 2015 bij:Filip De bakker, Jan De Trochstraat 52/1 1703 Schepdaal 0496/238351 www.kwb.be/vlezenbeek
Info.kwbvlezenbeek@gmail.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief