SINT-PIETERS-LEEUW – Chiro Zuun leent leiding uit aan Chiro Negenmanneke

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Chiro Zuun leent leiding uit aan Chiro Negenmanneke

Editiepajot_sint-pieters-leeuw
Ingezonden foto
 

Elke zondagnamiddag animeert de Chiro hun leden met spelen die overlopen van creativiteit en vindingrijkheid. Ze stimuleren kinderen, onafhankelijk van huidskleur en moedertaal, om hun eigen kwaliteiten te ontplooien. Chiro Zuun is  sociaal geëngageerd, niet alleen binnen hun eigen Chiro maar ook in de gemeente en in relatie tot omliggende jeugdbewegingen. Het toppunt van engagement blijkt dan ook uit de samenwerking met Chiro Negenmanneke.

Wegens een leidingstekort zag het Chirojaar er voor hen begin september 2014 niet zo rooskleurig uit. Met de ruime leidingsploeg van Chiro Zuun is er niet lang getwijfeld: er werd besloten om elke Chirozondag 3 leid(st)ers van Chiro Zuun uit te lenen aan Chiro Negenmanneke. Iedereen heeft genoten van de verbroedering en kijkt met veel positieve herinneringen terug naar het afgelopen Chirojaar.

Deze leidingsuitleendienst sluit weldra zijn deuren want vanaf juli is het alle hens aan dek om voorbereidingen te treffen voor het hoogtepunt van elk Chirojaar: het bivak! Chiro Negenmanneke laten ze achter met een gemotiveerde aspirantenploeg die staat te popelen om volgend Chirojaar de leiding op zich te nemen. Bij dezen zijn alle kinderen van Zuun en omstreken alvast uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op zondag 27 september. Voor meer info bekijk de website www.chirozuun.be of hun facebookpagina.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief