GOOIK / SINT-PIETERS-LEEUW - Didier Fontaine doet de Enduroman Arch-to-Arc

C21

GOOIK / SINT-PIETERS-LEEUW - Didier Fontaine doet de Enduroman Arch-to-Arc

Editiepajot_leeuw_enduroman
Ingezonden foto

Didier Fontaine uit Sint-Pieters-Leeuw en werkzaam bij Oracle, gaat als 1ste Belg de Enduroman Arch-to-Arc (19-20-21 augustus) meedoen. Hij doet deze zware inspanning om geld in te zamelen voor SOS Kinderdorpen.

 Dit is één van de zwaarste triatlons ter wereld en begint met een loopwedstrijd van London naar Dover (87 mijl of 138,39km), vervolgens wordt er van Dover naar Calais gezwommen om te eindigen met de fiets van Calais naar Parijs ( 181 mijl of291,28km).
Samen met Rotary Sint-Pieters-Leeuw willen zij dankzij dit evenement zoveel mogelijk geld inzamelen om kwetsbare kinderen de kans te geven om te kunnen sporten op een sportterrein in het SOS Kinderdorp in Bande (Chantevent, Marche-en-Famenne). Het sportterrein moet volledig gerenoveerd worden, kostprijs : 25.000 euro. Help mee, ga op www.sos-kinderdorpen.be/didiergoesenduroman en stort een bijdrage (fiscaal aftrekbaar)!  Het traject zal te volgen zijn online op www.enduromanarchtoarc.com.  
 Hij zal ook proberen het wereldrecord te verbreken, namelijk het afleggen in minder dan 61 uur. Een donatie van 2 x m2 maak je kans (de eerste 50 donaties) op een toegangsticket voor een rondleiding in het Ghelamco arena van AA Gent gevolgd door een diner de eerste week van oktober (juiste datum wordt nog medegedeeld)”. H
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief