SINT-PIETERS-LEEUW - HV RinkRond Leeuw op Leeuw Rinkt met 4 Gins uit Pepingen

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - HV RinkRond Leeuw op Leeuw Rinkt met 4 Gins uit Pepingen

Editiepajot_emile_devogeleer_handelaarsvereniging_leeuw_rinkt__large_
 

Naar jaarlijkse gewoonte zullen de leden van de handelsvereniging RinkRond Leeuw een stand uitbaten op de avondmarkt, beter gekend als Leeuw Rinkt dat plaatsvindt op zaterdag 20 juni aan de Rink in Sint-Pieters-Leeuw. 

Niet alleen omwille van het zeer grote succes van verleden jaar maar ook op vraag van heel wat liefhebbers pakken we opnieuw uit met Gin Tonic.

Dit jaar echter wordt de nadruk gelegd op 4 natuurlijke gins gedistilleerd in Pepingen, in de Open Up farm distillery, een oude fruitkwekershoeve. 100% natuurlijke gin, vanaf ruwe grondstoffen: tarwe, mais, appels en aardappelen. Eerlijk, zuiver en veel voller van smaak in vergelijking met andere merken.

 

De vier distilleerders van dienst zijn Manu De Cort en zijn vrouw Sofie Vanwaelem, Dirk Van Peteghem en Benny Rener. Alle vier hebben ze een passie voor zuivere producten, elk met zijn eigen accenten en troeven. Manu De Cort (zoon van Walter De Cort, broer van Steven De Cort, Mama’s Jasje) is trouwens welbekend in Sint-Pieters-Leeuw  omdat hij er geboren is en er zijn jeugd heeft doorgebracht. Het verhaal rond de gins zal hij trouwens graag in geuren en kleuren komen vertellen op Leeuw Rinkt en hij komt zelf opdraven met een omgebouwde Land Rover tot gin bar.

De gins zullen dit jaar gemengd worden met de verschillende soorten tonics van Schweppes. Onze betrachting is om onze bezoekers dit jaar een “perfect serve” gin tonic te kunnen aanbieden, heerlijk, verfrissend en verleidelijk in smaak.

Op die manier wil RinkRond Leeuw opnieuw zijn steentje bijdragen om de handelskern te laten bruisen.

 

RinkRond Leeuw, verrassend veel dichtbij!

 

http://www.openupdistillery.be/

http://www.rinkrondleeuw.be/

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief