SINT-PIETERS-LEEUW - Cultuurbrochure CC Coloma 2015-2016

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Cultuurbrochure CC Coloma 2015-2016

Editiepajot_ingezonden_cultuurbrochure_cc_coloma_18062015
 
Editiepajot_ingezonden_cultuurbrochure_cc_coloma1_18062015
 
Editiepajot_ingezonden_cultuurbrochure_cc_coloma2_18062015
 

Op woensdag 17 juni 2015 presenteerde Cultuurcentrum Coloma zijn programma voor het volgende werkjaar. Ondanks de vele initiatieven van de afgelopen jaren om het cultuuraanbod zo aantrekkelijk mogelijk te maken, slaagden ze er alweer in om een aantal nieuwe ingrediënten toe te voegen aan deze cultuurbrochure.

Schepen voor Cultuur Jan Desmeth: “Wij zijn een klein cultuurcentrum tussen een aantal grote broers zoals Westrand en Vondel. Daarom proberen we ons te onderscheiden door initiatieven die voor ons mogelijk, maar voor grotere CC’s niet zo evident zijn. Zo stellen wij met trots het nieuwe  Klapkes-abonnement voor. Wanneer je bij het CC Coloma een abonnement koopt van minstens drie voorstellingen uit het aanbod van tien, krijg je geen korting, maar kan je na de voorstelling ─ met een glaasje in de hand achter de coulissen ─ kennis maken met de artiest voor zover deze laatste hiermee akkoord gaat.  De helft van de artiesten heeft alvast zijn medewerking verleend.”

 

Naast een aantal gevestigde waarden zoals het straattheater tijdens StraPatZen op 1 augustus, de Ketnetband voor kinderen op het einde van de Trekpaardendag zondag 27 september en een twee klassieke concerten, staan er ook een aantal nieuwkomers op de agenda. Aan de vooravond van de elfnovember-jaarmarkt Leeuw Rinkt treedt Guga Baul op in de grote loods aan de Topstraat. In december kan je genieten van een jazzcafé op de zolder van Coloma en in februari 2016 biedt het CC Coloma twee voorstellingen aan, specifiek voor kleuters en lagere schoolkinderen samen met hun ouders of grootouders: een circusvoorstelling en een optreden van Kapitein Winokio. Willy Sommers brengt in oktober zijn erfgoed, nummers uit 1971-1981 naar de mooie kerk van Zuun. Onder het motto het moet niet altijd even serieus zijn bieden zij tevens comedy aan met o.a. William Boeva, Axl Peleman en Ooit gewist.

 

Er werd hard gewerkt om het aanbod tentoonstellingen verder uit te bouwen. In september wordt de toon gezet met een hommage aan Karlos De Wilde. Verder kunnen we genieten van een fototentoonstelling van Danny De Cock en in maart 2016 stelt publiciteitsfotograaf Koen Demuynck, een aantal persoonlijke werken tentoon. 

 

Op donderdag 18 juni 2015 ontvangen alle inwoners van de Sint-Pieters-Leeuw (33.000) de brochure met het aanbod in de brievenbus. Coloma-gangers buiten de gemeente krijgen hun brochure toegestuurd.

 

Zij hopen u alvast te mogen verwelkomen tijdens een van onze voorstellingen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jun 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief