SINT-PIETERS-LEEUW - Hoebelbike zet pop-up brug over Vagevuurstraat

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Hoebelbike zet pop-up brug over Vagevuurstraat

Hoebelbike

De Hoebelbike mountainbike tochten staan bekend voor hun origineel parkoers. Het rijden door café’s (Café Cheers in Lennik en café De Linde in Itterbeek), privé eigendommen   (brouwerij Lindemans, Domein Inkendaal en Inter Arbo) wordt dit jaar uitgebreid met een stukje parkoers door de meubelzaak van Heim Pollé (langste afstanden) en door het domein Coloma in Sint-Pieters-Leeuw . Het stopt hier echter niet mee want er wordt voor een primeur gezorgd.

Hoebelbike gaat een pop-up bridge installeren op hun parkoers om alzo een straat op een veilige manier te kunnen oversteken. Dit is een primeur voor Sint-Pieters-Leeuw en wie weet wel voor gans België. In samenwerking met VIP Steigerbouw en met de medewerking van de gemeente zijn ze erin geslaagd om dit project te realiseren. De brug wordt geïnstalleerd over de Vagevuurstraat en gaat 34 meter lang zijn! 
Het is een must voor elke mountainbiker om over deze brug te komen rijden, bij deze een warme oproep om ook dit jaar weer massaal naar Vlezenbeek af te zakken!
Om de bikers zoveel mogelijk keuze te laten tussen de verschillende parkoers hebben ze de afstanden van 50km en 75km zodanig uitgepijld dat er keuze is tussen een noordelijk gelegen rit of tussen een zuidelijk gelegen rit. Op die manier kan men een ander deel van het Pajottenland ontdekken zonder te moeten inboeten op zijn geprefereerde afstand!
Zoals jullie kunnen lezen is er naast de gezellige apres bike opnieuw heel wat te beleven waar men als biker duimen en vingers kan van aflikken.
Hoebelbike 2015:
Vertrekplaats: Baljuwhoeve, Nederstraat 55 1602 Vlezenbeel
Nachttocht: vrijdag 7 augustus, inschrijven van 18u00 tot 22u00. Afstanden 26km en 35km
Dagtochten: zondag 9 augustus, inschrijven van 07u00 tot 10u00, afstanden 26km, 35km, 50km, 60km
Inschrijven 07u00 tot 09u00: afstanden 75km en 100km.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief