SINT-PIETERS-LEEUW - Kom je boeken kaften

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kom je boeken kaften

Editiepajot-ingezonden-boekenkaftdag-ezelsoor-27082014
EP

Voor gezinnen met kinderen vanaf het eerste leerjaar is er op vrijdag 4 september in Sint-Pieters-Leeuw ‘Ezelsoor’ of boekenkaftdag in Zonnig Leven, Jan Vanderstraetenstraat 198 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw (Zuun), van 15.30 tot 19.30 uur..

Ezelsoor is een project van de jeugddienst, bibliotheek, integratie- en cultuurdienst in samenwerking met Leeuwse verenigingen en partners
Aan de ingang ontvangt elk kind een reuzenetiket. In ruil voor een ingevuld etiket ontvangt elk kind vijf vellen kaftpapier, één blanco vel kaftpapier en twaalf etiketten. Hiermee kan men tot 12 normale schriften/boeken kaften.
Ze stellen gratis vellen kaftpapier en etiketten beschikbaar tot uitputting voorraad.
Kan je nog niet goed kaften? Dan zetten vrijwilligers je graag op weg om je boeken en schriften van kaftpapier te voorzien. Het is wel de bedoeling dat iedereen zelf kaft. Scharen en plakband zijn beschikbaar.
Illustratoren voorzien jouw blanco gekaft boek of schrift van een fijne tekening, zo wordt jouw boek of schrift uniek!
Creatievelingen kunnen hun hart ophalen in creatieve workshops: een draagtas pimpen, je eigen gekaft schrift en/of etiket versieren, …
Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, juffen, meesters, buren of vrienden die vrijwillig mee willen kaften, meld je bij jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be .
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 aug 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief