SINT-PIETERS-LEEUW en Televil gaan samen naar school

C21

SINT-PIETERS-LEEUW en Televil gaan samen naar school

Dsc_0793
Foto Felix Merckx
 

Aan terug naar school hangt en zwaar prijskaartje. Volgens schepen Gunther Coppens voor Onderwijs (N-Va) kan het goedkoper en sloot daarom en overeenkomst met Televil. Samen met de directies van de kleuter- en lagere scholen en Luc Daelemans, directeur van Televil gingen ze rond de tafel zitten.

Een uitgebreid samenwerkingsakkoord is het resultaat.. Elke woensdag tijdens de maand september is het lerarendag in De Kringwinkel. De leerkrachten uit de Leeuwse scholen kunnen in de winkel en achter de schermen gratis shoppen voor hun klasjes. Speelgoed, boekjes voor de bib, spulletjes voor de inrichting, het is er allemaal. Alle kindjes uit het eerste leerjaarkrijgen een bon voor 5 gratis ringmappen. Tijdens het schooljaar zijn de klasjes welkom om in De Kringwinkel het Speurneuzen- Of Circusspel te spelen.
“Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking” stelt Luc Daelemans. “Ouders en leerkrachten denken nog te weinig aan De Kringwinkel als het gaat om schoolspulletjes. Waarom zou je gaan voor nieuw als je tweedehands van goede kwaliteit aan een prijsje kan vinden in de Kringwinkel? Zo leren kinderen van jongs af aan dat het ook anders kan, dat je bewust kan shoppen. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu”.     
In de loop van de maand november gaat er een pop up winkel van Televil zijn deuren openen in Zonnig Leven in de Vanderstraetenstraat. Daar zal dan vooral winter- en skikledij verkocht worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief