SINT-PIETERS-LEEUW gaat klimaatlabo organiseren

C21

SINT-PIETERS-LEEUW gaat klimaatlabo organiseren

Klimaat_neutraal
EP

Op 22 mei besloot de gemeenteraad van Sint-Pieters-Leeuw om het Burgemeestersconvenant te ondertekenen. Het doel is om tegen 2020 20 % minder CO2 uit te stoten. Op 14 september om 19.30 uur organiseren we een klimaatlabo (ontvangst vanaf 19 uur) in het Kasteel Coloma, Joseph Depauwstraat 25.

Samen werken ze aan een beter klimaat. Iedereen is betrokken. De overheid, bedrijven, burgers zijn allen verantwoordelijk voor ons klimaat. Ze willen en moeten elke burger betrekken. Het klimaatactieplan van Sint-Pieters-Leeuw is nog niet af. Daarom hebben ze jouw inbreng nodig. Welke maatregelen en acties wil jij nog toevoegen aan ons plan? Waar kan het gemeentebestuur jou ondersteunen? Zit je in een vereniging die ook wil werken aan ons klimaat?
Laat het ons weten! Dit kan per mail of telefoon naar de milieudienst (leefmilieu@sint-pieters-leeuw.be; 02/371 63 53), of zet het op onze facebookpagina.
Op 14 september om 19.30 uur organiseren we een klimaatlabo (ontvangst vanaf 19 uur) in het Kasteel Coloma, Joseph Depauwstraat 25.
Ze gaan op zoek naar acties en maatregelen die kunnen bijdragen tot de klimaatambitie van Sint-Pieters-Leeuw. Welke acties kan jij, als burger, samen met jouw bedrijf, vereniging… uitvoeren en dragen en op welke manier kan de gemeente dit faciliteren? We worden hierbij ondersteund door de provincie Vlaams-Brabant, Bond Beter Leefmilieu en Ecolife.
Er zijn zaken waar je misschien niet aan gedacht hebt, maar toch een grote invloed hebben: eet lokaal, eet biologisch, eet minder vlees, drink kraantjeswater, plant een boom of haag, wees een ambassadeur en deel je ervaringen!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief