SINT-PIETERS-LEEUW - Trekpaardendag in het Colomapark

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Trekpaardendag in het Colomapark

Editiepajot_leeuw_paarden_2
Ingezonden foto

Op zondag 27 september 2015 vindt in het Colomapark in Sint-Pieters-Leeuw de jaarlijkse trekpaardendag plaats. Vanaf 9 uur wordt het Vlaams-Brabants kampioenschap en veulenkampioenschap Vlaanderen gehouden. In de namiddag is er heel wat randanimatie voor kinderen zoals het vliegend tapijt, paardenmolen en ritjes hoog op een paardenrug.

Om 16.30 uur is er een gratis optreden van de Ketnetband. De KetnetBand is niet zomaar een kidsband. Het is de coolste en leukste kidsband van het land die de wereld van Ketnet op het podium brengt. Gekende covers, swingende medleys en aanstekelijke eigen songs brengen iedereen aan het dansen. Alle Ketnetters op post, want Charlotte, Maureen en Thomas verwachten jullie vanaf 16.30 uur !
 Om 16 uur is er een KUNSTENFOOR voor kinderen en hun (groot)ouder(s). Kom samen met je papa, meter, opa of nonkel proeven van allerhande            kunstige workshops. Er is voor ieder wat wils : je kan portretschilderen,   bodypainten, naar de verhalenverteller luisteren, muziek spelen en nog veel meer. Heb je van al dat knutselen en creëren even genoeg, dan kan jij en je familie je verder uitleven op de trekpaardendag. Het volledige programma kan je vanaf 20 september raadplegen op de gemeentelijke website.
Meer info: jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be – 02 370 28 80.
Gratis toegang. Info ( 02 371 22 62 en cultuur@sint-pieters-leeuw.be 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief