SINT-PIETERS-LEEUW - Eerste boekhoudkantoor gaat op date met ondernemers tijdens 25e editie Open Bedrijvendag

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Eerste boekhoudkantoor gaat op date met ondernemers tijdens 25e editie Open Bedrijvendag

Editiepajot_leeuw_boekhoudingkantoor
Ingezonden foto

Op zondag 4 oktober 2015, tijdens de 25e editie van Open Bedrijvendag, zal accountantskantoor BlueGround (voorheen gekend als Etugest Accountancy) stunten door als eerste boekhoudkantoor deel te nemen aan het grootste ééndagsevenement van België. Deze participatie zetten ze extra in de verf door op creatieve wijze te speeddaten met (aanstaande) ondernemers.

Elke ondernemer, startend of ervaren, is op zondag 4 oktober welkom in de nieuwe kantoren van boekhoudkantoor BlueGround, voorheen gekend als Etugest Accountancy. Het kantoor is gelegen in Vlezenbeek op de Pedestraat nr 91.
Naast een blik achter de schermen en een kijk in de nieuwe kantoren kan plaatsgenomen worden voor een opvallende afspraak: een Speeddating Sessie. De medewerkers van BlueGround bezorgen elke geïnteresseerde ondernemer gedurende 30 minuten instant en gratis boekhoudkundig advies en geven ze graag antwoord op elke ondernemersvraag.
Daarnaast pakt BlueGround op 4 oktober eveneens uit met een interessant en gratis seminarie met tal van inspirerende sprekers rond ondernemen, coaching en leidinggeven. Op deze manier wil BlueGround meer zijn dan een boekhoudkantoor. Ze wil de vertrouwenspersoon zijn voor elke ondernemer. Voor elk fiscaal advies, in elke vennootschapsvorm en bij elke sociale wetgeving.
De plaatsen voor de Speeddating Sessies en de sprekers zijn beperkt. Info en inschrijvingen via www.opdatemetetugest.be  http://www.opdatemetetugest.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief