SINT-PIETERS-LEEUW - Smile to me gaat ‘andere’ kinderen verwennen

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Smile to me gaat ‘andere’ kinderen verwennen

Smile_to_me
EP

“SMILE TO ME !” is een vereniging die in 2012 werd opgericht door 2 mama’s, Nathalie Rahoens en Carine Singelé, van kind(eren) met een zware motorische en mentale beperking. Zij wouden eenmalig een feestje geven voor “anderskinderen” en hen ook het gevoel geven dat ze er bij hoorde. Het was een niet voorzien succes … Ze kregen de vraag zowel van ouders, vrienden, vrijwilligers en “anderskinderen” of we het niet zagen zitten om verder te doen. Dit jaar zijn ze aan hun 4de evenement en van stoppen is nog lang geen sprake. Dit zal plaats hebben op zaterdag, 17 oktober 2015 van 11 uur tot 18 uur in zaal “Zonnig Leven” Jan Vanderstraetenstraat 198 te 1600 Sint- Pieters- Leeuw.

Na 2 jaar een feitelijke vereniging te zijn geweest zijn ze op 1 april 2014 overgestapt naar een VZW. Smile to me! VZW heeft tot doel het inrichten van evenementen, campagnes, gerichte acties ten voordele van personen met een fysieke en/of mentale beperking.
Smile to me! VZW wordt financieel gedragen door sponsoring (tombola, voedsel, drank, gadgets,…), giften en de bereidwilligheid van vele vrijwilligers. 
Elk “anderskind” die de vorige jaren ook aanwezig waren, krijgen een persoonlijke uitnodiging in de bus.
 De “anderskinderen” beleven de dag van hun leven, deze keer in het thema van het evenement “Iedereen kampioen !”.
Het thema “Iedereen kampioen !” Zij vinden dat de “anderskinderen” desondanks hun handicap ook wel een talent hebben. Dit talent kan heel miniem zijn, maar dit is juist wat ze in de kijker willen zetten.
 “Iedereen Kampioen!” is ook heel ruim gezien. Men kan bv. fan zijn van de serie FC De Kampioenen, een voetbalploeg of een zanger(es). Ook zijn er enkele onder de “anderskinderen” die een sport beoefenen zoals : rolstoeldansen, boccia, paardrijden, zwemmen, … Kortom, op zaterdag, 17 oktober verwelkomen zij “ONZE KAMPIOENEN”. Rond 15u30 voorzien zij een ‘special act’
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief