SINT-PIETERS-LEEUW - KK De Merselborre stelt tentoon

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - KK De Merselborre stelt tentoon

Editiepajot_leeuw_kunstkring
Ingezonden foto
 

Ter gelegenheid van de jaarmarkt in Vlezenbeek organiseert Kunstkring De Merselborre zijn jaarlijkse tentoonstelling. Vaste leden van de kunstkring presenteren fotografie van Patrick Bardyn, Luk Stiens en Freddy Van Vlaenderen, schilderkunst van Rik Moriau en Gust Van Kelecom, beeldhouwen van Marc Janssens, poëzie van Piet Deryckere, bloem en groen van Geert Van Kelecom, juwelen van Jan Crabeels, illustratie van Marjolein Denayer en keramiek van Ingrid Vanroy.

Dit jaar werkten alle auteurs rond het thema ‘interactie’. Een boeiend begrip dat iedereen de kans geeft zijn fantasie en creativiteit aan te spreken. De zeer uiteenlopende interpretaties van het thema zijn het resultaat van weloverwogen keuzes en denkprocessen van de verschillende auteurs binnen hun eigen discipline.
In een geest van vriendschap, respect, engagement en samenwerking groeit binnen kunstkring De Merselborre een fijne sfeer waarin mensen creatief boven zichzelf kunnen uitstijgen.
De tentoonstelling is open op 17 oktober vanaf 14 uur, op 18 oktober van 14 tot 18 uur, op 24 oktober van 10 tot 18 uur en op 25 oktober van 14 tot 18 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief