SINT-PIETERS-LEEUW - 24-uren zwemmarathon

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - 24-uren zwemmarathon

Zwemmarathon
EP

Op vrijdag 20 november om 17 uur gaatv in het Leeuwse zwembad de traditionele 24 uren zwemmarathon van start. Jong en oud kan er komen zwemmen voor het goede doel en dat is gratis tot zaterdag 21 november 17 uur.

Dit jaar gaat de opbrengst integraal naar vzw Beyond the Moon. Beyond the Moon biedt families met een ernstig ziek kind uit Sint-Pieters-Leeuw of nabije omgeving de gelegenheid om te genieten van een onvergetelijke, kosteloze vakantie in een kindvriendelijke omgeving.
De drie sleutelwoorden van deze vereniging zijn hoop, energie en vreugde. Vele families met een ziek kind koesteren voortdurend de hoop op betere en aangenamere tijden. Uit een zorgeloze gezinsvakantie met Beyond the Moon putten ze de energie om een vleugje vreugde in hun leven te brengen, opdat ze de dagelijkse strijd tegen de ziekte niet opgeven. En daar zwemmen ze voor!
Elke gezwommen kilometer wordt gesponsord door handelaars, bedrijven en particulieren. Als je niet kan komen zwemmen maar je wenst toch het goede doel te steunen, neem dan contact op met de Sportdienst, T 02 334 21 62.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief