Architect Frank Roobaert uit SINT-PIETERS-LEEUW genomineerd voor netwerker van het jaar

C21

Architect Frank Roobaert uit SINT-PIETERS-LEEUW genomineerd voor netwerker van het jaar

Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / Frank Roobaert omringt door zijn team
 

De ondernemersorganisatie Voka Halle-Vilvoorde heeft de Leeuwse architect Frank Roobaert van Helon Architecten als 1 van de 4 kandidaten genomineerd voor de award ‘Netwerker van het jaar’. Van de 4 kandidaten zullen er 2 naar de finale gaan op de Vokawards op 10 december, het grote eindejaarsevent van Voka voor de regio.

Daar zal via live voting beslist worden wie de award mee naar huis mag nemen. Er worden die avond tevens awards uitgereikt voor HR-Manager van het jaar en voor Klimaatambassadeur van het jaar. Momenteel kan voor de kandidaten online gestemd worden via http://www.vokawards.be/home.php en dit tot eind november.

Helon Architecten is een kantoor dat werd opgericht in 2009 en gevestigd is in het Bedrijvencentrum Zennevallei op de Bergensesteenweg. Zij hebben in de regio onder andere ingestaan voor de projecten voor Brouwerij Boon, Selexion-Fabelec, het Langeveld-woonproject, Brouwerij Lindemans en Hotelhoeve Klein Nederlo. Het kantoor kende een gestage groei sinds de oprichting en telt ondertussen 6 personen.

Het youtubefilmpje dat voor de verkiezing werd gemaakt is te bekijken op: https://youtu.be/hrlBQoVkxYY

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief