SINT-PIETERS-LEEUW – Eerste biljarttornooi dienstencentrum Negenhof.

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Eerste biljarttornooi dienstencentrum Negenhof.

De_16_deelnemers
De 16 deelnemers aan het torinooi. (Foto's Emile Devogeleer)
 
De_twee_finalisten
De twee finalisten: Jan Saeger en Lomme Buys. (Foto's Emile Devogeleer)
 
De_vier_finalisten
De vier finalisten. (Foto's Devogeleer)
 
De_winnaar
Winnaar Lomme Buys aan het werk (Foto's Devogeleer)
 

 In het dienstencentrum Negenhof in Sint Pieters Leeuw vond de finale plaats van het eerste biljarttornooi vrij spel. 16 deelnemers van Het Paviljoentje Ruisbroek, Meander Zilverlinde Sint Pieters Leeuw en woonzorgcentrum Negenhof schreven zich in voor deelname aan dit tornooi, het tornooi stond open voor iedereen.

De voorbije weken werden verschillende wedstrijden gespeeld, hierbij waren fairplay en amusement telkens troef. Er bleven  nog vier finalisten over, voor de derde en vierde plaats ging de wedstrijd tussen Pierre Pen van Zilverlinde en Tonny Van Bellingen van het paviljoentje, in deze wedstrijd was het Tonny die het haalde van Pierre.
De finale was een spanend duel tussen Jan Saeger van het Negenhof en Lomme Buys van Zilverlinde. Deze spanende finale eindigde op een gelijkspel en moest beslist worden met verdeeld opvangstoot, of wat men in het voetbal penalty’s noemt.
De winnaar van de wisselbeker werd Lomme Buys voor Jan Saeger. De wisselbeker geschonken door OCMW voorzitter Paul Defrnc moet drie jaar na elkaar gewonnen worden, om eigendom te worden van de winnaar.
De eerste twee kregen ook een mand met streekproducten, de derde en vierde kregen een waardebon van de plaatselijke handelaars.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief