BEERSEL Do You Love the 90’s, dit jaar met pendelbus

C21

BEERSEL Do You Love the 90’s, dit jaar met pendelbus

Editiepajot_bart_devill___pendelbus
foto ZVB
 

 Op zaterdag  16 januari 2016 organiseert vzw Zot van Beersel een ‘Do You Love The 90’s Party’ in het  DOC, Gemeenveldstraat 3 in 1652 Alsemberg.

Deze retro fuif met alleen maar topmuziek uit de jaren 90 wordt een knaller.  DJ Ward komt het beste van zichzelf  geven en om 22u. is er optreden van The Mackenzie feat Jessy , bekend van de hits ‘Innocence’ en ‘All i need’.

Kaarten in voorverkoop aan 10€  zijn te verkrijgen bij café De Kelt in Halle, herberg De Zwaan in Dworp, snack ’t Pleintje in Alsemberg en ’t Winkeltje ( Grote Baan) in Beersel

 

Zot Van Beersel denkt ook aan de veiligheid van zijn fuifgangers en zal voor die avond een eigen busdienst verzorgen.  Er is een bus die langs Lot (kerk), Beersel (kerhof) en Alsemberg (DOC) zal rijden, en er is een bus die langs Halle (Possozplein), Huizingen (Boelekewis), Dworp ( café De Zwaan) en Alsemberg (DOC) zal rijden.

De eerste bus vertrekt om 19u30, de laatste bus vertrekt om 22u30 ( elke 30 minuten).  Vanaf 2u (elke 30 minuten) zullen de bussen de fuifgangers veilig afzetten aan de opstapplaatsen.  Zot Van Beersel zal hier voor een bijdrage vragen van 5€ dat bij de retourrit zal betaald moeten worden.

Meer info via facebook, info@zotvanbeersel.be of 0496/909.001. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief