BEERSEL / HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - HCP Marc Crispel legt eed af als korpschef van de politiezone Zennevallei.

C21

BEERSEL / HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - HCP Marc Crispel legt eed af als korpschef van de politiezone Zennevallei.

Editiepajot_halle_crispel_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_crispel_2_foto_devogeleer
 
Editiepajot_halle_crispel_3_foto_devogeleer
 
Editiepajot_halle_crispel_4_foto_devogeleer
 

Sinds 1 januari 2016 fusioneerde de politiezones Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw tot één groot politiekorps met de nieuwe naam “Zennevallei”. In totaal zullen 45 burgerpersoneelsleden en 217 politiemensen instaan voor een degelijke politiezorg, Tijdens de politieraad, die bestaat uit de 3 burgemeesters ( Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw ) en 21 politieraadsleden die verkozen werden in de gemeenteraden legde HCP Marc Crispel de eed af als korpschef van de politiezone Zennevallei.

Marc Crispel is criminoloog van opleiding en werkte eerst een tijdje in de bijzondere jeugdzorg. In 1991 kwam hij bij de politie van Halle terecht als agent, in 1996 verhuisde hij even als adjunct-commissaris naar Molenbeek om een jaar later naar Halle terug te keren, ook in de functie van adjunct – commissaris.
Onder meer was hij de bezieler van de Halse fietsbrigade en de jeugdpreventie.
Marc Crispel legde op 6 januari 2016 de eed af als korpschef van de politiezone Zennevallei, voor een periode van 5 jaar. De politiezone Zennevallei lanceerde vanaf 1 januari 2016 ook een gloednieuwe website op www.lokalepolitie.be/5905  
De administratieve hoofdzetel van de politiezone is gehuisvest in de politiepost Brabantpoort in Sint – Pieters – Leeuw. De operationele diensten wijkwerking, onthaal, klachten, verkeer en recherche worden decentraal ondergebracht in de politieposten van Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw die geografisch verspreid liggen over de politiezone. De politiepost in de Baetensstraat in Halle is alle daagen 24 op 24 uur open.
Ook een overzicht van de verschillende wijken met de contactgegevens van de wijkinspecteurs ontbreken niet, zij zijn het eerste aanspreekpunt op straat
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief