HALLE / BEERSEL / LEEUW - Nieuws uit PZ Zennevallei

C21

HALLE / BEERSEL / LEEUW - Nieuws uit PZ Zennevallei

3_politielogo_2011_p200
EP

PZ Zennevalle heeft bij een controle aan Don Bosco drie bromfietsen in beslag genomen. Bij een alcoholcontrole aan de Vlezenbeeklaan had niemand te veel gedronken en in Vlezenbeek joeg een buurman dieven op de vlucht

Diefstal in woning
Op 13 januari omstreeks 18u30 werd ingebroken in een woning in de Steenbergstraat te Vlezenbeek. Onbekende daders hebben een rolluik aan de achterzijde van de woning omhooggeduwd en het raam opengebroken, om zich op deze manier toegang te verschaffen tot de woonst. De buurman begon echter luid te roepen. Daarop zijn de daders weggevlucht.
Alcoholcontrole
Op 13 januari werd van 11u tot 12u een alcoholcontrole gehouden aan de Vlezenbeeklaan. 39 bestuurders werden aan een ademtest onderworpen. Geen enkele bestuurder had teveel gedronken.
Schooltoezicht omgeving Don Bosco
Op 13 werd door de cel verkeer schooltoezicht gehouden in de omgeving van Don Bosco. Er werden 12 bromfietsen gecontroleerd waarvan er 3 in beslag werden genomen wegens snelheid/niet verzekering. Tevens werden er 9 onmiddellijke inningen opgesteld voor parkeerovertredingen rondom de schoolpoort.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jan 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief