HALLE - BEERSEL - LEEUW / Verkeersongeval en inbraken in PZ Zennevallei

C21

HALLE - BEERSEL - LEEUW / Verkeersongeval en inbraken in PZ Zennevallei

3_politielogo_2011_p200
EP

In Leeuw gebeurde een verkeersongeval. Een fietser werd gewond maar niet levensgevaarlijk. In PZ Pajotteland werd ingebroken in woningen. Dat was het geval aan de steenweg op Ukkel in Beersel, aan het Kapelaansplein in Beersel, de Vaucampslaan in Beersel, de Bergensesteenweg in Leeuw en in de Pastoor Bolsstraat in Beersel.

 
Verkeersongeval
Op 21/01 omstreeks 09u15 is een verkeersongeval gebeurd te Sint-Pieters-Leeuw. Een man reed met de wagen op G. Wittouckstraat in de richting van de Bergensesteenweg. Wanneer hij ter hoogte van het kruispunt met de F. Coevoetstraat komt slaat hij rechtsaf om de F. Coevoetstraat in te rijden. Op dat ogenblik wordt hij verblind door de zon waarbij hij een overstekende voetganger niet opmerkt. De voetganger werd aangereden. Hij werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis te Halle. Het slachtoffer is gewond, maar is niet in levensgevaarInbraken in woningen
INBRAKEN IN WONINGEN
Op 21 januari omstreeks 11u15 wordt een inbraak gepleegd in een woning aan de Steenweg op Ukkel te Beersel. Onbekende daders braken de voordeur open en betraden de woning. Eén van de 2 daders betaf zich naar de eerste verdieping en opent een slaapkamerdeur. Er is echter nog een bewoner thuis, en die is in de slaapkamer aanwezig. Bij het zien van de bewoner namen de daders onmiddellijk te voet de vlucht in de richting van het kerkplein. Ze konden niet worden gevat. De politie onderzoekt de zaak.
Op 21 juanuari omstreeks 16u40 werd ingebroken in een woning aan het Kapelaansplein te Beersel. De daders forceerden het raam en doorzchten de hele woning. Kasten en lades werden leeggemaakt. Er werden onder meer 2 laptops en een spelconsole gestolen. De lokale recherche voerde ter plaatse een sporenonderzoek uit. De zaak wordt onderzocht.
Op 21/01 in de voormiddag werd ingebroken in een woning in de A. Vaucampslaan te Beersel. Het huis werd omstreeks 9u slotvast achtergelaten. Toen de bewoners om 11u terug thuiskwamen, bleek de woning te zijn doorzocht. De voordeur werd opengebroken. De daders gingen met onder meer juwelen aan de haal. De politie onderzoekt de zaak.
Poging tot diefstal met geweld
Op 21januari omstreeks 19u15 reed een dame op de Bergensesteenweg te Sint-Pieters-Leeuw. Wanneer zij moet stoppen aan de verkeerslichten, werd haar wagen omsingeld door een 5-tal jongeren. Eén van hen sloeg een raam van de wagen in aan de passagierszijde en tracht een tas uit de wagen te nemen. Het slachtoffer hield de tas echter stevig vast, en de jongeren moesten uiteindelijk vertrekken zonder buit. De politie onderzoekt de zaak.
Diefstal in muzieklokaal
Tussen 14/01 en 21/01 werd ingebroken in gemeentelijk centrum De Grote Sleutel aan de Pastoor Bolsstraat te Beersel. Onbekende daders zijn via de achterzijde op het dak van het gebouw geklommen, en hebben zich via het raam toegang verschaft tot een muzieklokaal. Daar werden 2 basgitaren gestolen. De zaak wordt onderzocht.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief