HALLE / BEERSEL / LEEUW - Tal van inbraken in PZ Zennevallei

C21

HALLE / BEERSEL / LEEUW - Tal van inbraken in PZ Zennevallei

3_politielogo_2011_p200
EP

De PZ Zennevallei heeft tal van inbraken moeten vaststellen in Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw. Verder werd nog een diefstal in een voertuig, vandalisme en de diefstal van een aanhangwagen vastgesteld

Inbraken in woningen
Op 21/01 om 15u30 werd een inbraak vastgesteld in de Vaucampslaan te Beersel. De daders drongen de woning binnen langs een raam aan de achterzijde, dat werd opengebroken. De woning werd volledig doorzocht. Het is momenteel niet duidelijk wat precies werd buitgemaakt.
Op 22/01 tussen 16u30 en 18u30 werd ingebroken in een woning in de Floralaan te Halle. De slaapkamer op de eerste verdieping werd doorzocht. Er werden juwelen gestolen.
Diezelfde dag werd ook ingebroken in een woning in de Vinkenlaan te Halle. De daders klommen door het raam in de woning naar binnen. Alle vertrekken werden doorzocht, maar op het eerste zicht werd niets gestolen.
Ook in de Kasteelstraat werd ingebroken in een woning op 22/01. De daders zijn via het keukenraam de woning binnengedrongen. Hier werden onder meer een laptop en geld gestolen. Tussen 20u en 22u kregen bewoners van de Nachtegaalstraat te Halle inbrekers over de vloer. Er werd werkmateriaal en –uitrusting gestolen uit het tuinhuis, dat met een onbekend voorwerp werd opengebroken.
Op 23/01 omstreeks 22u werd een inbraak vastgesteld in de Nijvelsesteenweg te Halle. De voordeur werd opengebroken door onbekende daders. Ook het schuifraam van de veranda stond open. De woning werd volledig doorzocht en er werden onder meer 2 laptops buit gemaakt.
Ook in de Sanatoriumstraat te Beersel werd ingebroken op 23/01, tussen 13u en 18u30. De hele woning werd doorzocht, alle kasten en lades werden opengemaakt. De lokale recherche kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.
Nog op 23/01 werd ingebroken in een woning aan de J. Dambrestraat te Sint-Pieters-Leeuw. De hele woning werd doorzocht. Er werden wellicht enkel juwelen buitgemaakt. Ook hier kwam de lokale recherche ter plaatse voor een sporenonderzoek.
Tussen 18u en 21u30 op 23/01 werd ingebroken in een woning in de Gieterijstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Onbekende daders hebben het raam van de veranda opengebroken. Ze trachtten daarna de keukendeur open te breken, maar slagen daar niet in. Door een gat te slaan in het raam kunnen ze dit ontgrendelen, en zo het huis binnendringen. Alle kamers werden doorzocht. De lokale recherche werd verwittigd voor een sporenonderzoek.
Op 23/01 omstreeks 23u werd gepoogd in te breken in de Beukenlaan te Beersel. De bewoonster hoorde gerommel aan de buitendeur, waarop het buitenlicht aan sprong en de hond begon te grommen. De daders hebben wellicht hierdoor de vlucht genomen zonder buit. Omstreeks 22u werd dan weer een effectieve inbraak vastgesteld aan de Nijvelsesteenweg te Halle. De hele woning werd doorzocht en de daders lieten een chaos achter. Het is nog niet duidelijk wat er precies werd gestolen.
In de nacht van 24 op 25/01 werd ingebroken in een woning aan de Kleinheide te Halle. Omstreeks 2u45 wordt een bewoonster uit haar slaap gewekt wanneer ze de keukendeur hoort opengaan. De keuken werd doorzocht. Op het moment dat de bewoonster het licht aansteekt, vluchten de inbrekers weg. Er werd onder meer een gsm en geld gestolen.
De daders van bovenstaande inbraken zijn tot nog toe onbekend. De politie onderzoekt de zaken.
 
Diefstal uit voertuig
Op 24/01 parkeert een man zijn voertuig aan de school 'Klimop'. Enkele uren later merkt hij op dat de passagiersdeur op een kier staat en het handschoenkastje open is. Zijn GPS-toestel, rijbewijs en identiteitskaart zijn verdwenen.
Vandalisme
In de nacht van 22 op 23/01 werden 2 ramen stukgeslagen van een gebouw aan de Willamekaai te Halle. De daders zijn vooralsnog onbekend.
Op 24/01 omstreeks 13u stelde een man vast dat vandalisme werd gepleegd op zijn voertuig dat geparkeerd stond in de Zennestraat te Beersel. Een band werd plat gestoken en het koetswerk werd bekrast.
 Diefstal van een aanhangwagen
Tussen 22/01 omstreeks 20u en 23/01 in de ochtend werd een aanhangwagen gestolen van een oprit aan de Ninoofsesteenweg te Halle. Van de daders ontbreekt ieder spoor.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief