BEERSEL / HALLE / LEEUW - Nieuws uit PZ Zennevallei

C21

BEERSEL / HALLE / LEEUW - Nieuws uit PZ Zennevallei

3_politielogo_2011_p200
EP

Heel wat diefstallen in PZ Zennevallei. Dat was het geval in Beersel en Sint-Pieters-Leeuw. Ook twee voertuigen werden opengebroken (in Beersel en Sint-Pieters-Leeuw)

Diefstallen in woningen
-
Op 29/01 omstreeks 17u35 werd een diefstal vastgesteld in de Donderveldstraat te Beersel. Een raam op de tweede verdieping werd opengebroken. Op de eerste en tweede verdieping werden kamers en kasten doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er precies gestolen werd.
-Op 29/01 tussen 16u30 en 19u30 werd ingebroken in een woning aan het Kerkplein te Sint-Pieters-Leeuw. De achterdeur werd geforceerd. De daders hebben de benedenverdieping doorzocht en een som geld gestolen.
-Op 30/01 omstreeks 23u30 werd een inbraak vastgesteld in de Rollebeekstraat te Beersel. De voordeur werd geforceerd en de hele woning werd doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er precies gestolen werd.
-In de nacht van 30/01 op 31/01 werd ingebroken in een woning in de Bezemstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Een raam en de achterdeur van de keuken werden geforceerd. Er werd een som geld gestolen.
-Aan de Bergensesteenweg te Sint-Pieters-Leeuw werd op 1/02 een diefstal van een fiets vastgesteld. De fiets werd uit een garagebox gestolen.
-Op 31/01 in de vooravond werd ingebroken in een woning aan het Nederveld te Sint-Pieters-Leeuw. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. De woning werd volledig doorzocht. Het is niet duidelijk wat er precies gestolen werd. De lokale recherche voert een sporenonderzoek uit.
Diefstal uit voertuig
-Op 30/01 tussen 10u en 11u werd ingebroken in een voertuig dat geparkeerd stond aan de Rilroheidestraat in Beersel. Het kleine raampje aan de achterzijde van het voertuig langs de bestuurderskant werd ingeslagen. Er werd een computer uit de auto gestolen. De auto werd tevens volledig doorzocht.
-Ook in de Begoniastraat te Sint-Pieters-Leeuw werd ingebroken in een voertuig, in de nacht van 29 op 30/01. De schuifdeur van de wagen werd opengebroken, en er werd onder meer elektrische apparatuur uit de laadbak gestolen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief