HALLE / BEERSE : Leeuw- Nieuws uit PZ Zennevallei

C21

HALLE / BEERSE : Leeuw- Nieuws uit PZ Zennevallei

3_politielogo_2011_p200
EP

PZ Zennevallei hield een verkeersactie op de Bergensesteenweg. Op de 145 gecontroleerde bestuurders hadden er 2 te veel gedronken. Een werfdiefstal werd vastgesteld in Vlezenbeek en in de Begoniastraat werd ingebroken in een woning.

Resultaten verkeersactie
Op 1 februari tussen 13u en 15u werd een verkeerscontrole gehouden op de Bergensesteenweg te Halle. Volgende resultaten kunnen worden meegedeeld
•145 bestuurders werden gecontroleerd op het gebruik van alcohol achter het stuur. 2 van hen hadden teveel gedronken om te mogen rijden;
•8 inbreuken werden vastgesteld op het dragen van de gordel of het correct vastmaken van kinderen in de wagen
•3 voertuigen reden rond zonder een geldig inschrijvingsbewijs.
 Werfdiefstal
Op 1 februari omstreeks 8u werd een diefstal vastgesteld op een werf in Vlezenbeek. Onbekende daders forceerden de werfdeur en maakten heel wat werkmateriaal buit, waaronder een waterpomp, een kist met materiaal en een lamp.
Diefstal in woning
Op 1 februari omstreeks 20u werd een inbraak vastgesteld in de Begoniastraat te Sint-Pieters-Leeuw. De daders klommen op het platte dak achteraan de woning. Van daaruit konden ze met een steen het slaapkamerraam ingooien. De bovenverdieping werd doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er precies werd gestolen. De lokale recherche zal ter plaatse een sporenonderzoek uitvoeren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief