SINT-PIETERS-LEEUW - Totempaal dreigt om te vallen

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Totempaal dreigt om te vallen

3_politielogo_2011_p200
EP

 

UPDATE 2 Verkeer terug mogelijk

 

De paal die instabiel was, betrof de grote paal aan McDonalds. Verkeer op de Bergensesteenweg moest stilgelegd worden en ook McDonalds werd even geëvacueerd. De paal van 25 m hoog is inmiddels gecontroleerd naar de grond gebracht. Er is vanaf nu opnieuw verkeer mogelijk op de Bergensesteenweg. 2 van de 4 rijstroken zijn inmiddels open, er is verkeer in beide richtingen mogelijk. Hou wel rekening met vertraging.

UPDATE

Inmiddels werd besloten de Bergensesteenweg reeds af te sluiten van aan het kruispunt met de Ruisbroeksesteenweg (Makro) tot aan het kruispunt met de Brusselbaan (Ikea). Dit in beide richtingen. De afrit Sint-Pieters-Leeuw op de R0 wordt best vermeden. Om van Halle naar Brussel te rijden, kan de Bergensesteenweg niet gebruikt worden.

 In Sint-Pieters-Leeuw is de Bergensesteenweg in beide richtingen afgesloten van aan het kruispunt met de Brusselbaan, tot aan het kruispunt met de A. van Cotthemstraat. Aan het shoppingcenter Pajot dreigt immers een totempaal om te vallen. Politie en brandweer zijn ter plaatse.
Wie in de richting van Halle moet, vermijd best de afrit Sint-Pieters-Leeuw op de R0!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief