Heel wat inbraken in voertuigen in PZ ZENNEVALLEI

C21

Heel wat inbraken in voertuigen in PZ ZENNEVALLEI

3_politielogo_2011_p200
EP

De afgelopen dagen gebeurden heel wat diefstallen uit voertuigen in de politiezone Zennevallei. Er viel ook nog een diefstal in een woning te betreuren, een auto werd gestole en er was ook een calvados actie

In de nacht van 14 op 15 april:
-werd ingebroken in twee voertuigen die geparkeerd stond in een ondergrondse parking aan de Oeverbeemd te Ruisbroek. Telkens werd een ruit ingeslagen. Uit 1 voertuig werd niets gestolen, uit het andere een GPS-toestel.
Op 15 april:
werd een ruit ingeslagen van een voertuig dat geparkeerd stond aan de Beerselstraat te Beersel. Hier werd niets gestolen.
In de nacht van 15 op 16 april:
-werd een ruitje ingeslagen van een voertuig dat geparkeerd stond aan de Nachtegaalstraat in Halle. Ook hier werd niets gestolen.
-werd telkens een ruit ingeslagen van twee voertuigen die geparkeerd stond aan de Meerweg te Ruisbroek. 1 van de voertuigen werd zichtbaar doorzocht, maar er werd niets gestolen.
-in de Galgstraat werd ingebroken in een voertuig. Het voertuig stond op een parkeerstrook. Een ruitje werd ingeslagen. Er werd onder meer geld en een GPS-toestel gestolen. 
-uit een voertuig dat geparkeerd stond in de O. de Kerchove d’ Exaerdestraat werd een GPS-toestel gestolen.
-werd ingebroken in een voertuig dat geparkeerd stond aan de Topstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Hier werd een ruit ingeslagen en een GPS-toestel gestolen.
-Werd ingebroken in een voertuig dat geparkeerd stond aan de Jean Dambréstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Ook hier werd een ruit ingeslagen en een GPS-toestel gestolen.
 Diefstal in woning
Op 15/4 in de vooravond werd ingebroken in een woning aan het Beukenplein te Beersel. Een raam op de eerste verdieping werd ingegooid. De daders hebben verschillende kamers in het huis doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er precies werd gestolen. Het labo werd gevraagd een sporenonderzoek uit te voeren. De zaak wordt onderzocht.
Diefstal van voertuig
In de nacht van 15 op 16 april werd een wagen gestolen die geparkeerd stond in de Albertstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Het voertuig stond slotvast aan een woning geparkeerd. De volgende ochtend bleek het te zijn gestolen. De politie onderzoekt de zaak.
Tijdens de Calvados actie afgelopen weekend werden 509 bestuurders onderworpen aan een controle met detectietoestel gericht naar het sturen onder invloed.
•            controleplaats 1 (21-24u): Bergensesteenweg (beide richtingen) Lot en Sint-Pieters-Leeuw
•            controleplaats 2 (1u-04u): August Demaeghtlaan – Halle
 
Resultaten:
•            25 bestuurder testten positief voor alcohol of drugs. (16P, 7A, 1 drugs, 1 consignatie buitenlander)
•            Er werden 5 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief