SINT-PIETERS-LEEUW - Jan Vankeerberghen koopt eerste sticker Rode Kruis

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Jan Vankeerberghen koopt eerste sticker Rode Kruis

Editiepajot_leeuw_vankeerberghen
Ingezonden foto
 

Het Rode Kruis Sint Pieters Leeuw kon dit jaar op Jan Vankeerberghen rekenen om de eerste sticker te kopen. Jan Vankeerberghen, geboren in Anderlecht maar groeide op in Lembeek, speelde in zijn kindertijd nog in verschillende Vlaamse films zoals “Daems “ van Stijn Connicx en in “ Karakter “ van Mike Van Dien .Hij studeerde aan de stedelijke muziekacademie en aan de kunstacademie in Halle, volgde in het Sint-Lukasschool in Brussel de opleiding vrije beeldende kunst en behaalde zijn master in de audiovisuele kunst . Het ene moment is hij de nieuwste kleinkunstrevelatie, dan weer de held van de Nederpop om dan te transformeren in een singer-songwriter . Zijn lichte hese stem, doordachte melodieën en teksten waar je alleen maar beter van wordt worden ondersteund door een vijfkoppige band, waarin de crème de la crème van de Halse muzikanten vertegenwoordigd zijn .

Naast het schrijven van liedjes illustreerde hij ook kinderboeken, zo bracht hij samen met Eric Baranyanka“ De babbelboom en andere Afrikaanse verhalen uit . Na zij studies ontwikkelde Jan zich verder als muzikant en liedjesschrijver bij de popgroep Zonko
De jaarlijkse stickerverkoop is heel belangrijk voor de lokale afdeling, voor de werking, om altijd paraat te staan op evenementen van en voor de gemeente.
Zij kunnen met deze 5€, materiaal aankopen, opleidingen geven en nog veel meer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief