SINT-PIETERS-LEEUW - CC Coloma stelt jaarprogramma voor

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - CC Coloma stelt jaarprogramma voor

Colomaa
Foto Felix Merckx
 

Dit jaar start de ticketverkoop ook bij CC Coloma op de vastgelegde datum binnen de regio, zijnde op zaterdag 11 juni om 10 . Via de website koop je de beste plaatsen voor o.a. een concert van Guido Belcanto of een theaterstuk met Slongs Dievanongs, Nele Goossens en Sandrine Van Handenhoven. Omdat het ’s avonds  op 11 juni ook “Leeuw Rinkt” is, kan men diezelfde avond op een originele manier kennis maken met het programma en ook daar tickets kopen. 

 

In de brochure verschijnt het Cultuurprogramma-aanbod van CC Coloma en de gemeentelijke culturele activiteiten die doorgaan in het najaar van 2016 en voorjaar van 2017. Daarnaast vind je ook de activiteiten van verenigingen terug, waarbij Cultuurcentrum Coloma voor een financiële ondersteuning zorgt.

 Er werd opnieuw gekozen voor een gevarieerd aanbod voor alle leeftijdscategorieën en zowel muziekliefhebbers als theaterfanaten vinden een voorstelling naar hun smaak.

 Schepen voor Cultuur Jan Desmeth : “Dit vierde seizoen zorgt voor een zekere bevestiging naar ons opgebouwde publiek toe. Nadat we in het eerste en het tweede jaar de beleidslijnen - in overleg met heel wat actoren - hebben vastgelegd, weten onze bezoekers stilaan wat ze mogen verwachten. Voor het eerst start onze ticketverkoop op dezelfde datum als onze naburige collega’s, dat stemt me zeer tevreden. Sinds we actief deelnemen aan het regio-overleg zetten we ieder jaar een stap vooruit. Woon je niet in onze gemeente en wil je graag een brochure toegestuurd krijgen? We bezorgen je graag een persoonlijk exemplaar na aanvraag".

  Praktisch

Reserveer online je eigen zitje voor het ganse seizoen via www.colomaspl.be. Uiteraard zijn tickets opnieuw verkrijgbaar aan de balie van CC Coloma in het Colomakasteel of in de Openbare Bibliotheek tijdens de openingsuren.

  “Klapkes abonnement”: Koop je een ticket voor minstens drie verschillende activiteiten dan kan je na de voorstelling met een glaasje in de hand een klapke doen met je favoriete artiest. Het is onze manier om een abonnement te honoreren.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief