SINT-PIETERS-LEEUW- Opvolging van nazorg wateroverlast

C21

SINT-PIETERS-LEEUW- Opvolging van nazorg wateroverlast

Wat-na-de-waterellende
EP

 Alle berichten wijzen erop dat de watersnood niet meer toeneemt in Sint-Pieters-Leeuw. Het waterpeil van de Zuunbeek staat op zeer hoog niveau en begint langzaam te dalen. Zo goed als alle straten zijn terug open en berijdbaar op enkele uitzonderingen na: Pastoor Vendelmansstraat, Pierre Walckiersstraat, Albert Debroyerstraat, Oudstrijdersstraat en Felix Wittouckstraat.

 De noodfase werd opgeheven en er werd overgeschakeld op nazorg, opvolging en bijstand aan getroffen personen.

 De hulpdiensten blijven ter plaatse. Aan degene die hulp hebben ingeroepen, maar waar de hulpdiensten nog niet zijn langsgeweest, raden wij aan hun oproep te bevestigen. Meldingen worden best via het digitaal loket van de brandweer doorgegeven:  www.vlaamsbrabantwest.be – wateroverlast melden – gegevens invullen en verzenden.

 De civiele bescherming, de brandweer en de technische diensten van de gemeente zorgen voor het opruimen van de straten. De verwachting is dat dit nog enkele dagen in beslag zal nemen.

 Het callcenter van de gemeente is opnieuw open. Wie vragen heeft, kan vandaag, woensdag 8 juni, en morgen, donderdag 9 juni, van 9 tot 17 uur terecht op 02 371 63 00.

Info over extra grof vuil ophaling en andere maatregelen staat op de flyer in bijlage.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief