SINT-PIETERS-LEEUW - Kunstacademie en muziekacademie slaan de handen in elkaar

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kunstacademie en muziekacademie slaan de handen in elkaar

Kunstacademie
Ingezonden foto
 

Wist u dat wekelijks meer dan 500 leerlingen, kinderen, jongeren en volwassenen les volgen in de 2 academies die Sint-Pieters-Leeuw rijk is? Men kan er terecht voor kwaliteitsvol kunstonderwijs in muziek of in beeldende kunsten.

Hun troeven: een enthousiast en professioneel team van leerkrachten, aangewezen accommodatie, een fijne werksfeer en een vlotte bereikbaarheid.

In Sint-Pieters-Leeuw werken de gemeentelijke kunst- en de muziekacademie Anderlecht, die als filiaal een academie in de gemeente heeft, intens samen. Die samenwerking wordt nog intenser door een promotiecampagne die zij SAMEN voeren.

Directeur muziekacademie Anderlecht, Luc Bartholomeus: “Dat de samenwerking tussen de academies goed loopt bewezen we al eerder. In april en mei werkten we samen in het kader van 40 jaar kunstacademie. De muziekacademie verzorgde er de concerten tijdens de verschillende activiteiten.”

Directeur kunstacademie Sint-Pieters-Leeuw, Patrick Huybrechts: “Samen met de muziekacademie hebben we in aanloop naar het nieuwe schooljaar enkele leuke promotiecampagnes op touw gezet. Tip: kijk goed uit tijdens StraPatZen, krijg 'Trek in Kunst' bij het dagelijks ontbijt en vergeet zeker geen bierviltje te vragen als je geniet van een zomers terras.”

Op de website www.sint-pieters-leeuw.be/leeuwsekunstacademie of www.sint-pieters-leeuw.be/muziekacademie kan je terecht voor al uw vragen over inschrijvingen, het lesaanbod, gratis kennismakingslessen in september en veel meer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief