Speelplein in SINT-PIETERS-LEEUW werd afgesloten met waterspelletjes

C21

Speelplein in SINT-PIETERS-LEEUW werd afgesloten met waterspelletjes

Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / Kleuters beleven plezier met de waterspelletjes
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / Groepsfoto van de sportieve lagere schoolkinderen
 

Deze week organiseerde Ratjetoe haar laatste week kleutersportkamp in de sporthal in Ruisbroek. Het thema was ‘Max en de toverstenen’, een boek waar kleine muis op pad gaat en een groot avontuur beleefd. Ook een 120-tal sportieve lagere schoolkinderen namen deze week deel aan de laatste sportstage van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, onder leiding van een 10-tal monitoren van Panta Rhei vzw.

Net zoals kleine muis in het boek beleefden de kleuters heel wat avonturen. Er was een springkasteel, ze gingen zwemmen en er werd ook hard gewerkt met mooie knutselwerkjes en een leuk dansje als resultaat. Donderdag en vrijdag veranderden de kleine muisjes, dankzij het mooie weer, in waterratjes en gingen ze elkaar te lijf met waterballonnen, waterpistolen,... om lekker af te koelen.

De grotere kinderen gingen deze week ook zwemmen, ze voetbalden en basebalden. De deelnemertjes ontdekten ook nieuwe sporten zoals cardio goal, you-fo en dansten zumba met knappe juf Sarah. In deze warmste week van de zomer konden waterspelletjes natuurlijk ook niet ontbreken... liters zweet en tonnen plezier gegarandeerd.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2016
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief