SINT-PIETERS-LEEUW - Weg van Klassiek heeft een succesvolle editie achter de rug

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Weg van Klassiek heeft een succesvolle editie achter de rug

Klassiek_1
Foto's Leo Estercam
 
Klassiek_2
 
Klassiek_3
 

 Het driedaags festival Weg van Klassiek sloot af met een concert in de kerk van Sint-Laureins-Berchem. De jonge pianist Julien Libeer nam de toehoorders drie dagen mee op een muzikale reis door het Pajottenland Zennevallei. Met geleide wandelingen voor elk concert hebben de deelnemers het fijnste van deze regio kunnen ontdekken.

 Onder een stralende zon wandelden 80 personen mee door het glooiende landschap van Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem. Langs de groene wandelpaadjes rond deze twee kleine dorpskernen belichtte de gids zowel erfgoed- als natuurelementen.

 Tegen 11 uur werden de wandelaars en andere concertgangers aan het pittoreske kerkje van Sint-Laureins-Berchem verwacht. Liefst 170 personen luisterden naar het pianospel van Julien Libeer en Elodie Vignon. Hun quattre-mains kon op veel bijval rekenen van de aanwezigen.

 Na afloop van het concert vergastte CC Coloma alle deelnemers nog op een fijne receptie onder de lindeboom van de Molenborre.

 Ook vrijdag en zaterdag waren de concerten van Weg van Klassiek volledig uitverkocht. Vrijdag trad Julien Libeer solo op in Dil’arte (Dilbeek) en zaterdag werd hij voor het concert in het Kasteel van Gaasbeek vergezeld van celliste Camille Thomas.

 

Weg van Klassiek 2016 is een organisatie van cc Westrand, Kasteel van Gaasbeek, Regionaal Landschap Pajottenland-Zennevallei, Vlabra’ccent Regio Pajottenland-Zennevallei en

CC Coloma, m.m.v. Gemeente Lennik, vzw Servais en Ring-tv. Met steun van de Vlaamse Overheid, de Gemeente Sint-Pieters-Leeuw en de Gemeente Lennik.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2016
Felix Merckx
Leo Estercam.
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief